Δύσκολη νύχτα απόψε, με πολλές πυρκαγιές

Δύσκολη νύκτα ήταν η αποψινή για το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλές πυρκαγιές σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής μας.

Η πιο μεγάλη και πιο επικίνδυνη πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία λίγο πριν τις 9 το βράδυ, σε χορτολιβαδική έκταση, στα όρια των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου, πάνω από τις εγκαταστάσεις των Μαρήδων (Κινεζόκωστα).

Η Πυροσβεστιοκή έστειλε στην περιοχή 7 οχήματα με 15 πυροσβέστες και επιπλέον ένα πεζοπόρο τμήμα, που έδωσαν ολονύκτια μάχη, επιτηρώντας και αντιμετωπίζοντας τη φωτιά που ακόμα κατακαίει κάποια σημεία.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, σε περιοχη  του Δήμου Αγίου Νικολάου που μέχρι τα μεσάνυκτα που σβήστηκε, έκαψε γεωργική έκταση 2 περίπου στρεμμάτων. Για την αντιμετώπισή της η Πυροσβεστική επιστράτευσε τρία οχήματά της με 6 πυροσβέστες.

ΑΛΛΕΣ δυο πυρκαγιές αναστάτωσαν χθες τη νύκτα την περιοχή των Χανίων, όταν δυο ΙΧ πήραν φωτιά, σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Σβήστηκαν αφού προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στα δυο οχήματα.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content