grylos-aggouridakis

Δηλώσεις και ψηφίσματα για την απώλεια Γ. Δεικτάκη

“Πένθος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης για την απώλεια του Γιώργου Δεικτάκη”

Σήμερα, Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, έφυγε από τη ζωή ο π. Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Γιώργος Δεικτάκης. Η Συντονίστρια Μαρία Κοζυράκη και όλα τα στελέχη του φορέα, τον οποίο ο Γ. Δεικτάκης υπηρέτησε άξια και ικανά για δύο χρόνια, πληροφορήθηκαν για την αναπάντεχη απώλεια του πρώην επικεφαλή της Αποκεντρωμένης με μεγάλη έκπληξη και βαθιά θλίψη.

Ο Γιώργος Δεικτάκης, πέρα από όσα έχει προσφέρει μέσα από τη μακρόχρονη πορεία του στην πολιτική ζωή του τόπου, και ως μέλος του Εθνικού Κοινοβουλίου, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Κρήτης καθώς και Πρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης από το 2012 έως το 2014. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και χρήσιμος σε κάθε αρμοδιότητα που άσκησε. Ήταν άνθρωπος δίκαιος, τίμιος, συγκαταβατικός και ιδιαίτερα ενθαρρυντικός και υποστηρικτικός στους νέους ανθρώπους και στη σύγχρονη διοίκηση. 

Η Συντονίστρια και το προσωπικό της Αποκεντρωμένης Διοίκησης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, στη σύζυγο και στους γιους του, Νίκο και Γιάννη. Ο Γιώργος Δεικτάκης άφησε πίσω του μια μεγάλη παρακαταθήκη ήθους και αξιοσύνης στον πολιτικό στίβο καθώς και στη δημόσια διοίκηση. 

Δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Αιωνία του η μνήμη.

Όλες οι Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, σε όλες τις πόλεις της Κρήτης, θα κλείσουν αύριο Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 14:00 (2:00 μμ) εις ένδειξη πένθους και με σκοπό τη διευκόλυνση των υπαλλήλων για να παραστούν στην κηδεία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο.  

 

Η “ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΙΚΤΑΚΗ

Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία εκφράζει τη θλίψη της για την αιφνίδια απώλεια του Γιώργου  Δεικτάκη. Ο Γιώργος Δεικτάκης υπηρέτησε την πολιτική ως βουλευτής και Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης και τον αθλητισμό από πολλές θέσεις ευθύνης και προσφοράς. Διακρίθηκε για την ευγένεια, το ήθος και την ανιδιοτέλειά του. Εκφράζομε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η Πρόεδρος 

Άννα Παπαχρονάκη

 

Συλλυπητήρια δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για τον Γιώργο Δεικτάκη

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του εξαίρετου επιστήμονα, πολιτικού και οικογενειάρχη, Γιώργου Δεικτάκη.

Ο Γιώργος Δεικτάκης ήταν πάντα δίπλα στον άνθρωπο. Απ’ όποια θέση κι αν υπηρέτησε τον τόπο μας ο Κρουσανιώτης γιατρός και πολιτικός, έδινε πάντα το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Με εντιμότητα και χωρίς να λογαριάζει προσωπικό κόστος, είχε ως μόνο στόχο να προσφέρει και να φανεί χρήσιμος στην κοινωνία.

Στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Γ.Δεικτάκη

Το Κίνημα Αλλαγής Ηρακλείου εκφράζει τη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Δεικτάκη.
Στην πολιτική του διαδρομή πορεύτηκε με ήθος και αγάπη για το Ηράκλειο και την Κρήτη, γι’ αυτό και είχε κερδίσει το σεβασμό όλων.
Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ο Γιώργος Λογιάδης για την απώλεια του Γ. Δεικτάκη

 

Η ξαφνική είδηση της απώλειας του αγαπητού φίλου Γιώργου Δεικτάκη, βύθισε σε πένθος τους οικείους του, την τοπική κοινωνία και εμάς τους φίλους του. 

Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε σεμνός και συνεπής αγωνιστής της παράταξης του, προσφέροντας πολλά στο νομό του, ως βουλευτής Ηρακλείου και στην Κρήτη γενικότερα ως γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Συλλυπούμαι προσωπικά την οικογένεια του.

Θα τον θυμόμαστε όλοι με σεβασμό και εκτίμηση.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα Νικου Ηγουμενίδη για τον Γιώργο Δεικτάκη

Ο Ηρακλειώτης πρώην βουλευτής Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε ένας έντιμος άνθρωπος που στάθηκε με ιδιαίτερο ήθος και σεμνότητα στη δημόσια ζωή.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Νίκος Ε. Ηγουμενίδης

Βουλευτής Νομού Ηρακλείου

 

 

Συλλυπητήρια δήλωση της παράταξης ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για τον Γιώργο Δεικτάκη

Μόνο λύπη προκάλεσε η ξαφνική είδηση του θανάτου του Γιώργου Δεικτάκη. Του καταξιωμένου γιατρού, του έντιμου πολιτικού, του άξιου οικογενειάρχη, του αγαπητού Μαλεβιζιώτη. Δίπλα σε κάθε άνθρωπο που βρισκόταν σε ανάγκη και με γνώμονα το πώς θα προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο μας, ο εκλιπών άφησε πίσω του ένα ισχυρό και πολύπλευρο κοινωνικό αποτύπωμα.

Σύσσωμη η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Γιώργου Δεικτάκη.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα Μιχάλη Κοκολάκη για την απώλεια του Γιώργου Δεικτάκη

«Με βαθύτατη θλίψη, πληροφορηθήκαμε την είδηση της απώλειας του Γιώργου Δεικτάκη, που σε όλη την προσωπική, επαγγελματική και πολιτική διαδρομή του, υπηρέτησε με εντιμότητα και συνέπεια τον άνθρωπο, την Κρήτη, την ελληνική κοινωνία και τους δημοκρατικούς θεσμούς. 

Με το σπουδαίο έργο του, με το ήθος, την ανιδιοτέλεια και την αξιοπρέπειά του, άφησε το δικό του στίγμα στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του». 

 

 

Συλλυπητήριο μήνυμα Μενέλαου Μποκέα για το θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη απηύθυνε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, αναφέροντας:

«Ο αιφνίδιος χαμός του Γιώργου Δεικτάκη μας γεμίζει όλους βαθιά θλίψη. Ο Κρουσώνας έχασε ένα δικό του άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που υπηρέτησε την πολιτική ως πραγματικός λειτουργός.

Σεμνός, ευγενής, αποτελεσματικός και δημιουργικός, τίμησε τον τόπο του κι ολόκληρο το νησί από όποια θέση κι αν βρέθηκε.

 Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Το Μαλεβίζι θα τον θυμάται πάντα με σεβασμό κι εκτίμηση».

 

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Χερσονήσου Γιάννη Σέγκου για το θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη.

Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετούμε έναν ξεχωριστό άνθρωπο, που υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια το δημόσιο συμφέρον, το Γιώργο Δεικτάκη, Άνθρωπος απλός και ευγενής, κέρδισε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας. Η απώλεια είναι μεγάλη για τον τόπο μας που τόσο αγαπούσε και υπηρέτησε με ήθος και ανιδιοτέλεια.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Τα συλλυπητήρια του Άρη Μαρκάκη για την απώλεια του Γεωργίου Δεικτάκη

Ο διευθυντής του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή “Ανδρέας Γιαννόπουλος”, κ. Μαρκάκης, επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του  Γεωργίου Δεικτάκη για τον τραγικό και απρόσμενο χαμό του.

Ο κ. Μαρκάκης που είχε την τιμή να γνωρίσει τον κ. Δεικτάκη σαν άνθρωπο και προσωπικότητα, πέρα από τα όρια της πολιτικής σκηνής, τον σκιαγραφεί ως άνθρωπο με αρχές και αξίες τις οποίες είχε ως γνώμονα στη ζωή του και εύχεται στην σύζυγό του Ριρίκα και τα παιδιά του, Νίκο και Γιάννη να τον θυμούνται με αγάπη.

 

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου για το θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου συνήλθε σήμερα Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 σε έκτακτη συνεδρίαση, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα, έπειτα από τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην Βουλευτή και Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Γιώργου Δεικτάκη με καταγωγή από τον Κρουσώνα Μαλεβιζίου, εκδίδοντας ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ 

Για τον αδόκητο χαμό του συντοπίτη μας,

πρώην Βουλευτή και Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης,

 Γιώργου Δεικτάκη

 Το Δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου αποφασίζει ομόφωνα: 

1.      Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος.

2.      Να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του.

3.      Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δήμου στην εξόδιο ακολουθία.

4.      Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

5.      Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ