Δικάζονται οι αδίστακτοι τραμπούκοι με τις κατσούνες

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 51χρονου Κώστα Προβιδάκη, από τις Γκαγκάλες, ο οποίος σκοτώθηκε με χτυπήματα από κατσούνες που του κατάφεραν τρία άτομα, δύο αδέλφια από το Αντισκάρι, ηλικίας 37 και 28 ετών και ένας 30χρονος κτηνοτρόφος από τη Γέργερη.

Ο άτυχος Προβιδάκης οδηγούσε το αυτοκίνητό του και πήγαινε μαζί με το γιό του σε μια υποχρέωση, όταν, για κακή του τύχη, συναντήθηκε με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις προαναφερθέντες, σε ένα στενό σημείο του δρόμου που δεν χωρούσε να περάσουν τα δυο αυτοκίνητα.

 

Ξαφνικά, βγήκε από το αυτοκίνητο των τριών ο 37χρονος και επιτέθηκε με μια κατσούνα στο αυτοκίνητο του Προβιδάκη, σπάζοντάς του το παρμπρίζ, συνεπικουρούμενος και από τους άλλους δυο.

Ο γιός του Προβιδάκη πρόλαβε και απομακρύνθηκε, όμως ο πατέρας του άρχισε να δέχεται τα χτυπήματα των εξαγριωμένων “νταήδων”, που τον άφησαν στον τόπο!

Μετά την άθλια πράξη τους οι τρεις εξαφανίστηκαν, συνελήφθησαν όμως αργότερα από την Αστυνομία.

Σήμερα από το δικαστήριο απουσίαζε ένας ουσιώδης μάρτυς, του οποίου διατάχθηκε η βιαία προσαγωγή.

Στη σημερινή διαδικασία πρώτος κατέθεσε ο γιος του θύματος, ο οποίος συνόδευε τον πατέρα του την ημέρα της δολοφονίας. Όπως είπε, θεωρεί και τους τρεις κατηγορουμένους υπεύθυνους για το θάνατο του πατέρα του..

Σε παρέμβασή του ο ένας από τα δυο κατηγορούμενα αδέλφια (ο 37χρονος) είπε ότι μόνο αυτός κτύπησε το θύμα και ότι οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι δεν έχουν καμία ευθύνη, κάτι που υποστήριξαν και εκείνοι.

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ