Δεύτερος στην Ιατρική Αθηνών ένας Ηρακλειώτης

Έχοντας συγκεντρώσει 19.580 μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις, ο Αλέξανδρος Αλεξανδρόπουλος από το 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, γνώριζε ότι είχε εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή που ήταν η πρώτη του επιλογή, ωστόσο η ανακοίνωση των βάσεων, μέσω της οποίας συνειδητοποίησε ότι έχει εισαχθεί δεύτερος, του δημιούργησε απίστευτα συναισθήματα χαράς και δικαίωσης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω δικαιωμένος» είπε ο Αλέξανδρος Αλεξανδρόπουλος, που με γονείς γιατρούς, από μικρός ήθελε να γίνει γιατρός, για να προσφέρει.

«Θέλω να προσφέρω και να βοηθάω και γιατί όχι, να προσπαθήσω με τις δυνάμεις μου, ακόμη και στην ανακάλυψη νέων θεραπειών» σημείωσε ο νεαρός φοιτητής πλέον της Ιατρικής Αθηνών, ο οποίος στην πορεία προς τις πανελλαδικές εξετάσεις, διατήρησε πολλές από τις δραστηριότητες του, που όπως εξηγεί του έδιναν κουράγιο καθώς από αυτές αντλούσε δύναμη.

Συνέχισε κανονικά μέχρι και την άνοιξη, πριν τις εξετάσεις, τις προπονήσεις και τους αγώνες του μπάσκετ, τις εξόδους με τους φίλους του αλλά και την κιθάρα του, στα διαλείμματα από το διάβασμα.

«Με τον τρόπο αυτό κατάφερα να έχω παραγωγικό διάβασμα, αλλά και απόθεμα δυνάμεων» λέει, περιμένοντας τη νέα του ζωή ως φοιτητής, που τον φέρνει κοντύτερα σε αυτό που ήθελε πάντα, να βοηθάει τον συνάνθρωπο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content