ΔΕΕΠ: Επίσκεψη στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Στο γραφείο της  Ένωσης  Αστυνομικών  υπαλλήλων  του Νομού Ηρακλείου (ΕΑΥΝΗ) πραγματοποιήθηκε σήμερα 19-1-2022 συνάντηση της κ. Ελένης  Κτιστάκη υπεύθυνη του  τομέα  Ποιότητας  Ζωής και  Εθελοντισμού  της  ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου  και  της κ. Μαρίας Αντωνακάκη  υπεύθυνη του τομέα  Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων της  ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου με την Γραμματέα της Γραμματείας  Γυναικών Αστυνομικών κ. Μαρίας Μαραγκάκη.  

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής συζητήθηκαν θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τις γυναίκες  Αστυνομικούς. Έγινε αναφορά  σε  ζητήματα  Ισότητας  και  δικαιωμάτων των γυναικών στην επαγγελματική και κοινωνική ζωή.

Συζήτηση έγινε επίσης για την ραγδαία αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, για τον σημαντικό ρόλο που επιτελεί η γυναίκα αστυνομικός και αποφασίσαμε ως προς την καλύτερη αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού από κοινού εκδηλώσεις ενημερωτικού χαρακτήρα. 

Προτάθηκε και από τα δύο μέρη συνεργασία και μια σειρά δράσεων.            Οι δράσεις αυτές θα αφορούν την υγεία ,την ευαισθητοποίηση ,την ενδυνάμωση και την επιμόρφωση των γυναικών αστυνομικών μελών της Ένωσης μας .

Μετά το πέρας της συνάντησης με την Γραμματεία Γυναικών  ακολούθησε εθιμοτυπική συνάντηση και με τον Ταξίαρχο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου κ. Νικόλαο Σπυριδάκη. 

 

Για τη ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου

 

Ελένη Κτιστάκη     Μαρία Αντωνακάκη Τομέας  Ποιότητας Ζωής κ. Εθελοντισμού          Τομέας  Οικογενειακής Πολιτικής κ. Ισότητας Φύλων

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content