Χανιά: Η προκλητική αντίδραση του πατέρα του 52χρονου που ξυλοκόπησε την κόρη του

Ο παππούς είπε: “όχι δεν είναι σωστό, αλλά καμιά φορά χρειάζεται αν κάνει τσαρδαλιές πώς τα λέτε. Και οι γυναίκες τώρα βγάζουν μια τεράστια γλώσσα και τις ‘τρώνε’ κι αυτές, ‘τρώνε’ κι αυτές ξύλο”.
Σοκ προκαλεί η αντίδραση του πατέρα του 52χρονου, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια την κόρη του στα Χανιά. Ο παππούς του κοριτσιού, γέλασε όταν δημοσιογράφος της εκπομπής T-Live του ζήτησε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς της ανήλικης ότι την χτύπησε με ξύλο στο κεφάλι, επειδή άργησε να επιστρέψει στο σπίτι. 

“Θα σας πω γιατί οδηγώ. Τίποτα, ψιλοπράγματα. Τίποτα μωρέ, ψέματα είναι” είπε αρχικά ο παππούς και ξέσπασε σε γέλια.

“Όχι ρε παιδάκι μου, δεν χτύπησε”, υποστήριξε ο πατέρας του 52χρονου, που κατηγορείται για ενδοικογενειακή βία, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και αντίσταση κατά της αρχής.

“Δεν υπάρχει ούτε ξύλο ούτε χτύπημα. Μπορεί να της έπαιξε κάνα δυο για διάφορους λόγους, ξέρω εγώ γιατί… εντάξει έπρεπε. Συμβαίνουν αυτά”, συνέχισε με το ίδιο ύφος.

Όταν ρωτήθηκε, δε, εάν θεωρεί σωστό να χτυπάει κάποιος τα παιδιά του, απάντησε: “όχι δεν είναι σωστό, αλλά καμιά φορά χρειάζεται αν κάνει τσαρδαλιές πώς τα λέτε. Και οι γυναίκες τώρα βγάζουν μια τεράστια γλώσσα και τις ‘τρώνε’ κι αυτές, ‘τρώνε’ κι αυτές ξύλο”.

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content