Μπαράζ τροχαίων στην Κρήτη – Έξι τραυματίες, οι τέσσερις στο Νοσοκομείο
Νύχτα τροχαίων ήταν η νύχτα των Χριστουγέννων για την Κρήτη με τα πληρώματα του ΕΚΑΒ να τρέχουν από το ένα τροχαίο στο άλλο και να μην προλαβαίνουν. Αποτέλεσμα ήταν τέσσερα άτομα να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο ενώ δύο ακόμη που τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Το πρώτο τροχαίο έγινε στον παράδρομο της Εθνικής στο Ρέθυμνο μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ένας οδηγός δικύκλου έχασε τον έλεγχο του οχήματος του  με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στη 1 τα ξημερώματα ένας ακόμη οδηγός δικύκλου 39 ετών, τραυματίστηκε όταν έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Μπεντεβή Ηρακλείου. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Μια ώρα αργότερα  προκλήθηκε ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα όταν κάτω από άγνωστες αιτίες συγκρούστηκαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα στις Γούρνες Τεμένους με αποτέλεσμα να διακομισθούν στο Νοσοκομείο ένας άντρας 43 και μια γυναίκα 41 ετών.

Ακολούθησε τροχαίο στην Ανάληψη Ηρακλείου, με αυτοκίνητο και με αποτέλεσμα να τραυματισθούν πολύ ελαφρά δύο νέοι, μια γυναίκα 20 και ένας άντρας 24 ετών, οι οποίοι ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε Νοσοκομείο.

Φωτογραφία αρχείουΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ