Απόψε η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο "Χριστουγεννιάτικο Κάστρο" Εισερχόμενα


Ο Δήμος Ηρακλείου και η ΔΗ.Κ.Ε.Η. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ηρακλείου)  προσκαλούν τους δημότες στις «Πολύχρωμες Γιορτές» στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» στην Πλατεία Ελευθερίας,  το οποίο ανοίγει τις πύλες του στις 09.12.2022 και μέχρι τις 07.01.2023 θα σκορπίσει χρώματα, χαρά και μελωδίες στη πιο γιορτινή εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

Η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου με συναυλία από τους «Vamos Enseble» ενώ το εορταστικό πρόγραμμα μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2023 περιλαμβάνει εκδηλώσεις για κάθε ηλικία, εναρμονισμένες με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα αλλά και με ιδιαίτερη μέριμνα για το περιβάλλον.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗΣ

18.00-20.00: «Η κυρία των ξωτικών» θα μοιράζει χαμόγελα και μπαλόνια και οι χριστουγεννιάτικοι Mickey και Minnie μαζί με τον πανύψηλο Ξυλοπόδαρο θα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους για να χορέψουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Αμέσως μετά τη φωταγώγηση η σχολή «Kappa Studies» θα προσφέρει ζεστούς λουκουμάδες σε όλους. 

19.15: «Χριστουγεννιάτικες μελωδίες» με την Δημοτική Παιδική Χορωδία. 

19.30: Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου  θα δώσει τον τόνο της γιορτής.

20.00: Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου 

20.30: Οι «Vamos Ensemble» σε ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης.

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content