Ανέλαβε καθήκοντα η νέα διοίκηση του ΟΑΚ




Με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων της νέας διοίκησης του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, ο Πρόεδρος κ. Λευτέρης Κοπάσης έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη δήλωσή του:

Υπό τις παρούσες συνθήκες κρίσης πολέμου ανέλαβε τα καθήκοντά του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης όπως είχε εξαγγελθεί. Συμμετέχουν όπως διαπιστώνεται αξιόλογοι συνάδελφοι Διπλωματούχοι Μηχανικοί με εμπειρία και γνώσεις σε όλους τους τομείς αρμοδιοτήτων του Οργανισμού, όσο και ‘’μπαρουτοκαπνισμένοι’’ αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι των μετόχων, της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης.

Με απόλυτο σεβασμό στις οδηγίες της Κυβέρνησης και των ΠΝΠ για την Πανδημία του Covid19 συγκάλεσα από την πρώτη μέρα το ‘’Συμβούλιο Διευθυντών’’ παρουσία και του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Άρη Παπαδογιάννη, με τηλεδιάσκεψη από τις θέσεις μας απ΄ όλη την Κρήτη, καθώς η πολύμηνη εκκρεμότητα διοίκησης έχει επιπτώσεις που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα.

Για τον ίδιο λόγο σήμερα χωρίς να χάνουμε χρόνο συγκάλεσα όλα τα νέα μέλη του Δ.Σ σε δοκιμαστική επικοινωνία, όλοι από τις θέσεις μας ώστε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο που θα ακολουθήσει σύντομα να διεξαχθεί απρόσκοπτα. Μόνο θέμα συζήτησης αποτέλεσε η προτεραιοποίηση των στόχων μας θέτοντας στην κορυφή την εξασφάλιση της αδιάλειπτης και ασφαλούς παροχής νερού σε όλους τους αποδέκτες, και την λήψη μέτρων για την προστασία των υδροληψιών και των εργαζομένων με συγκεκριμένα μέσα και οργάνωση. Άλλωστε με το θέμα ασχολήθηκα ήδη από την αρχή του Μαρτίου όταν διαπίστωσα ότι στον Οργανισμό δεν είχαμε Γιατρό Εργασίας για μήνες μετά την ολοκλήρωση της σύμβασής του από το Φθινόπωρο του 2019.

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες μέλημα του Διοικητικού Συμβουλίου των στελεχών και των εργαζομένων είναι η εμπέδωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στον Οργανισμό, διασφαλίζοντας ότι παραμένει αποτελεσματική η λειτουργία μας αφήνοντας για την επόμενη μέρα τις εκδηλώσεις χαράς και συγκίνησης για την ανάληψη των καθηκόντων μας όταν θα συνάδουν με τις γενικότερες συνθήκες.

Τέλος ενημέρωσα τα μέλη του Δ.Σ για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Δημήτρη Κουνενάκη, πρώην Δήμαρχο Αγ. Νικολάου, τον οποίο και ευχαρίστησα για την προσπάθειά του και την συμβολή του στην εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού κατά την διάρκεια της θητείας του καθώς προσωπικά για μένα είχε ιδιαίτερη σημασία στην βάση αρχών και αξιών και τον διαβεβαίωσα ότι παραμένει ανοικτός ο δίαυλος της επικοινωνίας μας.

3 Απριλίου 2020

Ο Πρόεδρος του Ο.Α.Κ. Α.Ε.

Λευτέρης Κοπάσης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός MSc

 

 



ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content