Άνδρες της Τροχαίας Ηρακλείου άφησαν τα μπλοκάκια κι έπιασαν τα φτυάρια!

Μια ιστορία ουσίας με αστυνομικούς να κλείνουν λακούβες στον Αη Γιάννη το Χωστό μέσα στη νύχτα
Mια δουλειά διαφορετική από τις συνηθισμένες που έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε να κάνουν, να κόβουν κλήσεις ή να ρυθμίζουν την κυκλοφορία, έκαναν χθες το βράδυ δύο άνδρες της Τροχαίας Ηρακλείου.

Οι ανθυπαστυνόμοι Βασίλης Κατσάνης και Δημήτρης Γιαννούλης, άφησαν τα μπλοκάκια στην περιοχή του Αη Γιάννη Χωστού και έπιασαν τα φτυάρια για να καλύψουν επικίνδυνες λακκούβες.

Το γεγονός έκανε γνωστό με ανάρτησή του ο Γιάννης Λιονάκης, Πρόεδρος Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.ΤΑ (Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων).

«Αφήνοντας πίσω μου την τραγική οδό Γαρεφαλάκη θα περάσω σε λίγο από την οδό Λυσιστράτης και έχω το νου μου να μην πέσω στις πελώριες λακκούβες που έχει εκεί,στο δρόμο για το κυκλικό,το καινούργιο, στην Άη-Γιάννη Χωστού.

Και τι βλέπω μπροστά μου; Δυο παλικάρια της τροχαίας να κρατάνε φτυάρι και μια αξίνα και να πατάνε και να να στρώνουν αυτές τις λακκούβες που βλέπετε. Τους ζητώ μια φωτογραφία. Μόλις με αναγνωρίζουν μου λένε ευγενικά ευχαριστούμε πολύ μη μας βγάζετε,απλά ήρθαμε γιατί ήταν επικίνδυνα εδώ.Μπαίνουν στο περιπολικό και μου λένε,κύριε Λιονάκη θα κάνουμε αναφορά στο δήμο να γνωρίζει για αυτή την λακούβα την επικίνδυνη,να τη διορθώσει.

Η ώρα που συμβαίνουν αυτά είναι πριν λίγο,εννιάμιση το βράδυ και η τροχαία είναι και εδώ. Νάστε καλά παιδιά και σας ευχαριστούμε!»

Στο ίδιο γεγονός αναφέρθηκε και ο Διοικητής της Τροχαίας, Στ. Καρακούδης.

«Όταν ενεργείς ως επαγγελματίας, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα των καθηκόντων σου …
Θερμά συγχαρητήρια στο Ανακριτικό της Τροχαίας της απογευματινής βάρδιας της 28/1/2022
 Ανθυπαστονόμο Κατσάνη Βασίλη
Ανθυπαστονόμο Γιαννούλη Δημήτρη»

 

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content