Αναζητούνται χώροι για τοποθέτηση των κοντέινερς

Χώρους για τοποθέτηση των κοντέινερς που θα στεγάσουν σεισμοπλήκτους της περιοχής Αρκαλοχωρίου, αναζητούν οι υπεύθυνοι του Συντονιστικού Κέντρου. Αν δεν οριστικοποιηθούν οι χώροι που θα τα φιλοξενήσουν, θα καθυστερήσει και η άφιξη των λυόμενων αυτών διαμερισμάτων.

Η παραλαβή των πρώτων κοντέινερ που θα φιλοξενήσουν πληγέντες του σεισμού της περασμένης Δευτέρας, επρόκειτο να αρχίσει από σήμερα, όμως οι υπεύθυνοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν κατάλληλους χώρους για να στηθούν, ώστε να μην εμποδίζουν τη λειτουργία της πόλης και να εξασφαλίζεται όσο το δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη τοποθέτησή τους.

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα αυτό ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας ΠΑΜ-ΠΣΕΑ και Διαχείρισης Τεχνικών Μέσων της Περιφέρειας Κρήτης, Γιάννης Λεονταράκης, δήλωσε χθες ότι «η στόχευση είναι κανένας άνθρωπος να μη μείνει χωρίς στέγη»και πρόσθεσε ότι στην περιοχή τις επόμενες ημέρες, θα φτάσουν περίπου 100 κοντέινερ.

«Τα κοντέινερ θα βοηθήσουν στο να μπορούν οι άνθρωποι, τώρα που αρχίζει να χαλάει και ο καιρός, να είναι πιο προστατευμένοι. Επιθυμούμε μέσα στις επόμενες ημέρες να μην υπάρχει κανένας άνθρωπος μέσα στις σκηνές» δήλωσε ο κ. Λεονταράκης.

 

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1
  • samolis-thumbnail-Banner2
  • samolis-thumbnail-Banner3ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content