Ανακοίνωση Τομέα Παραγωγικών Φορέων της ΝΟΔΕ

Με αφορμή την “τηλεδιάσκεψη για την Οικονομία της Κρήτης” που οργάνωσε χθες Παρασκευή ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Τομέας Παραγωγικών Φορέων της ΝΟΔΕ Ηρακλείου εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΜΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Στα χρόνια που τον τόπο ταλαιπωρούσε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι έννοιες “Ανάπτυξη”, “Επενδύσεις”, “Επιχειρηματικότητα” παρέμειναν άγνωστες. Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην αντιπολίτευση, όρισε “Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων”.  Και οι υπεύθυνοι του “Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων” αποφάσισαν να ασχοληθούν με την Οικονομία της Κρήτης, οργανώνοντας μια τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.

Με μερικά χρόνια καθυστέρησης αποφάσισαν να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα της τοπικής Οικονομίας, προκειμένου, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, “ζήτησαν τις προτάσεις των τοπικών φορέων, έτσι ώστε να αναδειχθούν και μέσα στο Κοινοβούλιο τα θέματα που απασχολούν την Κρήτη”.

Πάλι καλά!!!

Τουλάχιστον, μέσα από την τηλεδιάσκεψη τους, οι “τομεάρχες” του ΣΥΡΙΖΑ έμαθαν επιπλέον  και κάποια από τα ιδιαίτερα προβλήματα που δημιουργεί η σημερινή Παγκόσμια  δύσκολη συγκυρία, και τα οποία η σημερινή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντιμετωπίζει επιτυχώς, με καλό σχεδιασμό και συντονισμένες προσπάθειες.

ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Τομέας Παραγωγικών Φορέων

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ