Άλλες 5 χασισοφυτείες βρήκε το ελικόπτερο!

Xρυσή δουλειά κάνει το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, που ανακαλύπτει τη μια κατόπιν της άλλης χασισοφυτείες, κυρίως στις περιοχές των Χανίων και του Μυλοποτάμου.

Σήμερα πάλι εντοπίστηκαν μια μεγάλη χασισοφυτεία στα Χανιά και άλλες τέσσερις μικρότερες σε περιοχές του Μυλοποτάμου και εκριζώθηκαν συνολικά 711 χασισόδενδρα!

Αναλυτικά:

Εντοπίστηκε νέα φυτεία στα Χανιά 

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου  Πλατανιά, εντοπίστηκε μια νέα χασισοφυτεία και κατασχέθηκαν συνολικά εξακόσια δέκα  δενδρύλλια κάνναβης.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Χανίων, με την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, και αφού εντοπίστηκε η φυτεία,  τα χασισόδενδρα εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων . 

Άλλες τέσσερις φυτείες  στο Μυλοπόταμο 

 

Σε μια άλλη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί τέσσερις φυτείες και κατασχέθηκαν συνολικά εκατόν ένα δενδρύλλια κάνναβης.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνου, του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου και με την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα δενδρύλλια κάνναβης, που ήταν ύψους έως 1 μέτρου, στο στάδιο της ανάπτυξης,  εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης. 

 
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ