Αεροπλάνο εναντίον… αυτοκινήτου του αεροδρομίου
Ενα αεροπλάνο που βρισκόταν στην πίστα του αεροδρομίου Χανίων συγκρούσθηκε χθες το βράδυ με… αυτοκίνητο των υπηρεσιών του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να υποστεί τέτοια ζημιά που δεν του επετράπη να εκτελέστι το δρομολόγιό του.

Επρόκειτο για αεροσκάφος της σκανδιναβικής εταιρείας SAS Scandinavian Airlines που είχε φτάσει στο αεροδρόμιο Χανίων, και προσέκρουσε κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, σε ένα όχημα στήριξης εδάφους του αεροδρομίου που βρέθηκε στην πορεία του.

Το όχημα χτύπησε το αεροσκάφος στην άτρακτο με αποτέλεσμα αυτό να μην μπορεί να απογειωθεί για να εκτελέσει την προγραμματισμένη του πτήση, στις 19.30 με προορισμό την Ουμέα της Σουηδίας.

Το αεροσκάφος καθηλώθηκε στο έδαφος  και οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με τη συγκεκριμένη πτήση έμειναν στα Χανιά και ταλαιπωρήθηκαν…

Το δρομολόγιο δεν εκτελέσθηκε  σύμφωνα με πληροφορίες λόγω του ατυχήματος και αναμένεται σήμερα Τετάρτη να αφιχθεί άλλο αεροσκάφος στο οποίο θα επιβιβαστούν οι άνθρωποι για να ταξιδέψουν στη Σουηδία.

 

Πηγή: FlashnewsΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ