To 110o κρουαζιερόπλοιο δέχθηκε το λιμάνι του Ηρακλείου

Το 110ο κρουαζιερόπλοιο για το έτος 2021, κατέπλευσε το πρωί της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου 2021, στο λιμάνι του Ηρακλείου. Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Getaway, ναυπηγήσεως 2015, της εταιρείας Norwegian Cruise Line, μήκους 325,70 μέτρων και χωρητικότητας 4.600 επιβατών, που επισκέφτηκε για πρώτη φορά του Λιμάνι του Ηρακλείου, προερχόμενο από Λεμεσό με 1.721 επιβάτες και 1.570 μέλη πληρώματος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ ΑΕ κ. Μηνάς Παπαδάκης στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης, μετέβη στο Κ/Ζ Norwegian Getaway όπου τον υποδέχτηκε ο Έλληνας πλοίαρχος του κρουαζιερόπλοιου κ. Κωνσταντίνος Γκόκας. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης αντάλλαξε αναμνηστική πλακέτα με τον Πλοίαρχο του πολυτελέστατου κρουαζιερόπλοιου και ανέφερε ότι «είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε άλλο ένα πλοίο της NCL, πρωτοπόρο στην παγκόσμια κρουαζιέρα, αφού από την ίδια εταιρεία στο λιμάνι του Ηρακλείου καλωσορίσαμε το κ/ζ Norwegian Jade 18 φορές φέτος. Συνεργαστήκαμε στενά με την ομάδα της NCL για να διασφαλίσουμε την ασφαλή επανέναρξη της κρουαζιέρας για τους επισκέπτες και είμαστε χαρούμενοι που, επιτέλους, γιορτάζουμε μαζί την επιστροφή της κρουαζιέρας». 

Η σταθερή επιλογή του λιμένος Ηρακλείου από την NCL επιβεβαιώνει ότι είναι ένας από τους δημοφιλέστερους λιμένες κρουαζιέρας και το Ηράκλειο ένας από τους ασφαλέστερους προορισμούς επισκεπτών.

Η αναβάθμιση του επιπέδου υπηρεσιών αποτελεί την απόδειξη ότι το Λιμάνι του Ηρακλείου θα συνεχίσει να αποτελεί για τα επόμενα χρόνια ένα σημαντικό λιμάνι κρουαζιέρας, προσφέροντας στους επισκέπτες των κρουαζιεροπλοίων μια ολοκληρωμένη, βιωματική, προσωποποιημένη εμπειρία ταξιδιού.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content