9 συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κρήτη

Στο πλαίσιο της  εφαρμογής του ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου δράσεων που  υλοποιείται για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι από αστυνομικές υπηρεσίες της  Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης την 08 και 09.10.2022 και συνελήφθησαν συνολικά εννέα (9) άτομα (5 ημεδαποί και 4 αλλοδαποί) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα:

  • Στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Χανίων συνελήφθησαν τρία άτομα και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και τρίφτης κάνναβης.
  • Στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου συνελήφθησαν ημεδαπός και 2 αλλοδαποί και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με μείγμα καπνού και κάνναβης.
  • Στο Ηράκλειο συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου ένας ημεδαπός και σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από τις Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου και το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου αντίστοιχα.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content