755.632 εμβολιασμοί έχουν γίνει στην Κρήτη -14.443 στην τρίτη δόση

Λίγο πριν τους 15.000 είναι οι Κρητικοί που έχουν κάνει και την 3η δόση του εμβολίου κατά  κορωνοϊού, όπως αναφέρει η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Ελένη Μπορμπουδάκη.

Συνολικά όπως αναφέρει στην Κρήτη έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 755.632 εμβολιασμοί από τους οποίους,

οι 395.203 αφορούν στην πρώτη δόση, 384.538 τη δεύτερη δόση και 14.433 την τρίτη ή αναμνηστική.

 

Χαρακτηριστικά η κ.Μπορμπουδάκη αναφέρει:

“Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα έναντι της νόσου COVID-19 στην Κρήτη, κατατάσσοντας την στις Περιφέρειες με τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού.

Όπως ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης, «Η Κρήτη κατάφερε και κάλυψε το χαμένο έδαφος».

Από την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος μέχρι χθες, 19 Οκτωβρίου 2021, έχουν πραγματοποιηθεί στην Κρήτη συνολικά 755.632 εμβολιασμοί. Πάνω από 384 χιλιάδες  συμπολίτες μας έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό  τους, ενώ πάνω από 395 χιλιάδες έχουν λάβει την πρώτη δόση ή μοναδική δόση.  Επίσης, 14.433 έχουν λάβει και την 3η αναμνηστική δόση.

Τα επιτυχή ποσοστά εμβολιασμού στο νησί μας, οφείλονται  στην καθημερινή προσπάθεια των  επαγγελματιών υγείας μας, οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων και τους ευχαριστούμε θερμά!

Η μόνη απάντηση που έχουμε απέναντι στη μάστιγα του κορωνοϊού, είναι το εμβόλιο. Τα εμβόλια έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά ασφαλή. Σε όλο τον κόσμο έχουν γίνει πάνω από από 6,6 δισ. δόσεις. Στη χώρα μας πάνω από 6 εκατομμύρια πολίτες έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και πάνω από 6,5 εκατομμύρια συμπολίτες μας έχουν λάβει τη πρώτη δόση.

Η προσπάθεια  όλων μας, συνεχίζεται.

Κάνουμε το αυτονόητο: Εμβολιαζόμαστε, γιατί νοιαζόμαστε”.

 

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1
  • samolis-thumbnail-Banner2
  • samolis-thumbnail-Banner3ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content