Θλίψη και οδύνη για την απώλεια της Μαρίας Χυντηράκη

Με ειλικρινή θλίψη πληροφορούμαστε την απώλεια μιας πολύ γνωστής και αγαπητής Ηρακλειώτισσας, της Μαρίας συζ. Γιώργου Χυντηράκη, το γένος Σαμαρείτη, που έφυγε χθες από τη ζωή, μετά από μεγάλη αλλά άνιση μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο.

Όσοι είχαν την τύχη να την γνωρίζουν από κοντά, και ήταν αυτοί πάρα πολλοί, αισθάνονται μεγάλη οδύνη. Γιατί η Μαρία ήταν ένας άνθρωπος χαμογελαστός και αισιόδοξος, και φερόταν σε όλους με ευγένεια και καλωσύνη.

Με τον σύζυγό της, τον επίσης γνωστό και αγαπητό καλλιτέχνη και επιχειρηματία Γιώργο Χυντηράκη, την συνέδεε ένας μεγάλος έρωτας, μια παντοτεινή αγάπη. Και πορεύτηκαν μαζί, πιασμένοι χέρι – χέρι, στα εύκολα και ευχάριστα, αλλά και στα δύσκολα.

Πάντα στο πλάι του συζύγου της, η Μαρία, ήταν ο δυναμικός συμπαραστάτης και αλάνθαστος σύμβουλός του. Και πέτυχαν μαζί πάρα πολλά, για τα οποία αισθάνονταν ικανοποιημένοι, υπερήφανοι και ευτυχείς.

Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια η Μαρία προσβλήθηκε από την επάρατη νόσο. Και παρά τις περιποιήσεις και τη συμπαράσταση του συζύγου της, δεν μπόρεσε τελικά να αποφύγει το μοιραίο…

Ο ίδιος ο Γιώργος Χυντηράκης, συντετριμμένος από την απώλειά της, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook, όπου αναφέρει:

Η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” αποχαιρετά με οδύνη την αγαπημένη μας Μαρία και απευθύνει στον απαρηγόρητο σύζυγό της Γιώργο και την κόρη τους Μιράντα, θερμότατα συλλυπητήρια.

 

Η “ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΙΡΗ ΧΥΝΤΗΡΑΚΗ

Η ευγενική και αρχοντική Μαίρη Σαμαρίτη – Χυντηράκη, η τρυφερή σύζυγος και στοργική μητέρα και γιαγιά, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο, αφού αντιστάθηκε με γενναιότητα επί πέντε ολόκληρα χρόνια. Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στον αγαπημένο σύζυγο και συμπαραστάτη της,  Γιώργο Χυντηράκη, ιδρυτικό μέλος και πρώην Πρόεδρο της παράταξής μας, στην αγαπημένη της κόρη, Μιράντα, και όλους τους οικείους της. Θα την θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Η Πρόεδρος

Άννα Παπαχρονάκη

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content