Την Παρασκευή απολογείται ο συζυγοκτόνος

Μεθαύριο Παρασκευή θα απολογηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του ενώπιον του Εισαγγελέα, ο 36χρονος συζυγοκτόνος, ο οποίος κατηγορείται ότι στραγγάλισε την 32χρονη σύζυγό του στη Σητεία κι ενώ τα μωρά τους ηλικίας 6 και 18 μηνών βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Χθες το απόγευμα οδηγήθηκε στα δικαστήρια Νεάπολης όπου του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, επίσης του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών.

Εμφανίστηκε χωρίς συνήγορο και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή το πρωί.

Ο κατηγορούμενος συζυγοκτόνος αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση, ενώ μετά την απαγγελία των κατηγοριών οδηγήθηκε ξανά από τους αστυνομικούς στα κρατητήρια.

Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Τα αίτια του θανάτου της 32χρονης Κατερίνας έπειτα από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενέργησε ο ιατροδικαστής είναι ξεκάθαρα.

Η 32χρονη πέθανε από ασφυξία η οποία προήλθε από στραγγαλισμό ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δεν υπήρχαν στο σώμα της άλλα σημάδια τα οποία να υποδήλωναν ξυλοδαρμό.

Το ζεύγος καυγάδιζε συχνά…

Μία σχέση έντονη με πολλούς καυγάδες και χειροδικίες φαίνεται πως ήταν η σχέση του συγκεκριμένου ζευγαριού. Σύμφωνα με τα όσα καταθέτουν άτομα από το στενό περιβάλλον της Κατερίνας, η 32χρονη είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας ενώ φαίνεται πως οι περισσότεροι καυγάδες γίνονταν εξαιτίας της παράφορης ζήλιας του 36χρονου.

Η άτυχη γυναίκα, τα Χριστούγεννα, δεν άντεξε άλλο τα όσα ζούσε στο πλευρό του συζύγου της. Πήρε τα δύο μικρά παιδιά τους και πήγε να μείνει μαζί με την μητέρα της.

Η 32χρονη Κατερίνα βρισκόταν χθες στο δήμο Σητείας καθώς εργαζόταν στον τομέα πρασίνου ως συμβασιούχος. Ωστόσο, το μεσημέρι ζήτησε άδεια από τον προϊστάμενό της για να πάει στο σπίτι καθώς έπρεπε να πάει να εμβολιάσει το παιδί της.

Ο 36χρονος φαίνεται πως δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι η γυναίκα του τον εγκατέλειψε παίρνοντας μαζί και τα δύο τους παιδιά, και έτσι ενώ είχαν συναντηθεί για να μεταφέρουν τα παιδιά τους στο νοσοκομείο για εξετάσεις, καυγάδισαν με αποτέλεσμα ο άνδρας να στραγγαλίσει την κοπέλα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τα δύο μικρά παιδιά τους, ήταν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content