Συγκίνηση στο τουρνουά για τον Γιώργο Μαραζάκη

Toυρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου δικαστικού επιμελητή Γιώργου Μαραζάκη, ο αιφνίδιος θάνατος του οποίου συγκλόνισε την Κρήτη  τον περασμένο Αύγουστο, πραγματοποιείται απόψε Τετάρτη με πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου στο Κλειστό που βρίσκεται στα Δυο Αοράκια.

Στο Τουρνουά πήραν μέρος, για να τιμήσουν τη μνήμη του Γιώργου Μαραζάκη οι ομάδες του Ανδρογέα, του Αλαγνίου και της Τεχναλουμίν.

Η έναρξη του τουρνουά έγινε με τον αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων Ανδρογέα – Αλαγνίου (φωτογραφίες)

Παρόντα στην εκδήλωση ήταν τα μέλη της οικογένειας του Γιώργου Μαραζάκη.

Στη σύζυγό του οι εκπρόσωποι του ΔΣΗ κ. Σταυρακάκης και Στρατάκης, έδωσαν τη φανέλα που φορούσε ο αδικοχαμένος Γιώργος στο εργασιακό πρωτάθλημα στο οποίο είχε πάρει μέρος.

Συγκινημένοι παρακολούθησαν το τουρνουά οι γονείς και η αδελφή του Γιώργου.

Στις δυο φωτογραφίες, ο αξέχαστος Γιώργος Μαραζάκης όταν έπαιζε μπάσκετ με την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου

Ο Γιώργος Μαραζάκης ήταν ένας άνθρωπος πάντα χαμογελαστός, γεμάτος ευγένεια και καλοσύνη και έχαιρε μεγάλης εκτίμησης από την τοπική κοινωνία, ιδιαιτερα δε από τους συναδέλφους του και το νομικό κόσμο του Ηρακλείου με τον οποίο συνεργαζόταν.

Λάτρευε το μπάσκετ και ήταν από τους καλύτερους ερασιτέχνες μπασκετμπωλίστες. Γι’ αυτό και ο αιφνίδιος, εντελώς απρόσμενος θάνατός του μπροστά στα μάτια της συζύγου και των παιδιών του, είχε εκπλήξει τους πάντες.

Αξίζει συγχαρητήρια ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου για την οργάνωση του τουρνουά, που μας έδωσε την ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε τον αγαπητό σε όλους μας Γιώργο Μαραζάκη.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content