Στο πλευρό των διευθυντών σχολείων ο Δήμος Ηρακλείου

Το κτιριακό συγκρότημα του 3ου Λυκείου επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 11 Μαΐου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων. 

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί τόσο από τον διευθυντή του λυκείου όσο και από τον Περιφερειακό Εκπαίδευσης Κρήτης Μανώλη Καρτσωνάκη  για  το πώς κύλησαν τα πράγματα σε αυτήν την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των σχολείων, για την  προσέλευση των μαθητών και για τα μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να ευχηθεί στα παιδιά καλή δύναμη στην πορεία τους προς τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Στο σχολείο βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Αγγελάκης. 

Αμέσως μετά την επίσκεψη ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος Ηρακλείου βρισκόταν όλες τις προηγούμενες μέρες  σε επαφή τόσο με την Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης όσο και με τους διευθυντές των σχολείων, προκειμένου να στηριχθεί η προετοιμασία του ανοίγματος των σχολείων, κυρίως σε θέματα καθαριότητας και προμήθειας ειδών ατομικής προστασίας.  Θα παρακολουθούμε καθημερινά την κατάσταση με την ελπίδα όλα να πάνε καλά.  Και θέλω να γνωρίζουν, τόσο οι καθηγητές, όσο και οι γονείς αλλά και οι μαθητές, ότι σε ετούτη την πρωτόγνωρη κατάσταση θα είμαστε δίπλα τους, με όποιον τρόπο μπορούμε». 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content