Η ΔΗΚΙΟ πρώτη στο Παράρτημα Αν Κρήτης του ΟΕΕ

Η ΔΗΚΙΟ είναι η νικήτρια των εκλογών του παραρτήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Σε απόσταση αναπνοής, με μια μόνο ψήφο διαφορά, η ΑΚΙΟΕ. Οι δυο αυτές παρατάξεις λαμβάνουν από 2 έδρες.

Τα αποτελέσματα

Ψήφισαν 1244 μέλη. Έλαβαν:

ΔΗΚΙΟ  361 ψήφοι (29,42%) 2 έδρες

ΑΚΙΟΕ 360 ψήφοι (29,34%) 2 έδρες

ΠΟΕ 198 ψήφοι (16,14%) 1 έδρα

ΠΔΣΟ 177 ψήφοι (14,42%) 1 έδρα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ 20 ψήφοι (1,63%) 0 έδρες

ΠΟΦΕΕ  13 ψήφοι (1,06%) 0 έδρες

Λασιθιώτικη Συμμαχία  98 ψήφοι (7,98%) 1 έδρα

Άκυρα-Λευκά  17

 

Ανακοίνωση Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη για την νίκη της ΔΗ.ΚΙ.Ο. Ανατολικής Κρήτης στις εκλογές του Ο.Ε.Ε.:

«Η πρωτιά της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων στην Ανατολική Κρήτη στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, σηματοδοτεί τη νίκη των φιλελεύθερων δυνάμεων, των δυνάμεων της προόδου και της δημιουργίας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των οικονομολόγων που προσήλθαν στις κάλπες, αναγνώρισε τη συνεπή προσφορά της ΔΗ.ΚΙ.Ο. στον κλάδο και για έβδομη συνεχόμενη φορά ανανέωσε την εμπιστοσύνη προς τις ιδέες και το έργο της, με την αποτύπωση σαρωτικών ποσοστών σε όλη την επικράτεια 

Είμαι βέβαιος ότι οι νέοι εκπρόσωποι που αναδείχθηκαν θα συμβάλλουν τα μέγιστα, ώστε να υλοποιηθούν οι φιλελεύθερες και προοδευτικές ιδέες στον οικονομικό κλάδο προς όφελος της κοινωνίας της Ανατολικής Κρήτης. 

Εύχομαι θερμά συγχαρητήρια για τη σπουδαία αυτή επικράτηση και μια παραγωγική και επιτυχημένη θητεία». 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content