Κι άλλη σύλληψη για ναρκωτικά, στο Ρέθυμνο

Άλλη μια σύλληψη για ναρκωτικά, ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ. Συγκεκριμένα, συνελήφθημ ένας 24χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ρέθυμνο. Κατασχέθηκαν σχεδόν 600 γραμμάρια χασίς, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ.

Περισσότερες λεπτομέρειες μας δίδει η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, σήμερα (22.11.2019) το πρωί στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου 24χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (22.11.2019) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αφού εντοπίστηκε ο 24χρονος πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ίδιο και ακολούθησε έρευνα σε οικία (καβάντζα) την οποία χρησιμοποιούσε γα την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά :

  • 594,4 γραμμάρια κάνναβης,
  • το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες,
  • ζυγαριά ακριβείας,
  • κινητό τηλέφωνο 

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content