Περιφερειάρχης και Αντιπερειάρχης στην κηδεία της Έμμας

Το μήνυμά τους για το καλό παράδειγμα της δωρεάς οργάνων.


Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Χανίων Νίκος Καλογερής, θεσμικοί εκπρόσωποι και πλήθος κόσμου,συμμετείχαν στο ύστατο χαίρε της αδικοχαμένης φοιτήτριας Έμμας Καριωτάκη, στην Δημοτική Κοινότητα  Νεροκούρου Χανίων.

Ο κ Αρναουτάκης και ο κ Καλογερής συλλυπήθηκαν τους γονείς,τους συγγενείς και ιδιαίτερα τον πατέρα  Χαράλαμπο Καριωτάκη που ανήκει στην οικογένεια της Περιφέρειας ως εργαζόμενος στην Δνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας  Χανίων.

Για το τραγικό γεγονός,ο κ Αρναουτάκης και ο κ Καλογερής,σε δηλώσεις τους στα ΜΜΕ εξέφρασαν την  βαθειά τους θλίψη  λέγοντας, ότι πλάι στην οικογένεια η Περιφέρεια θρηνεί και συμπαρίσταται. Παραλληλα τόνισαν το μεγαλείο ψυχής, ανθρωπισμού και αλληλεγγύης της ίδιας της Έμμας και της οικογένειας της να δοθούν ζωτικά όργανα σε συνανθρώπους μας και να ζουν μέσα από την Έμμα.

Η δωρεά οργάνων,πρόσθεσε ο  Περιφερειαρχης, είναι το καλό παράδειγμα για όλους. Η ίδια η Έμμα το είχε αποφασίσει σε ανύποπτο χρόνο, όπως μας είπε ο πατέρας τον οποίο συλλυπουμεθα, όπως και ολόκληρη την οικογένεια, ενώ ταυτόχρονα τους συγχαίρουμε για την αλληλεγγύη τους, για το μεγαλείο ψυχής, την δωρεά οργάνων για την ζωή συνανθρώπων μας.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content