Εορτάστηκε με λαμπρότητα η Ημέρα της Αστυνομίας

Mε λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα Πέμπτη σε όλη την Κρήτη η Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Η 20η Οκτωβρίου έχει θεσμοθετηθεί με απόφαση της πολιτείας ως «Ημέρα της Αστυνομίας» ενώ παράλληλα και ως ημέρα που τιμάται ο προστάτης του Σώματος Άγιος Αρτέμιος.

Για το λόγο αυτό τελέστηκαν σήμερα το πρωί, δοξολογίες:

  • Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου χοροστατούντος του Πρωτοσύγκελου του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου  Πρωτοπρεσβύτερου Γεωργίου Περάκη.
  • Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου η δοξολογία πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου χοροστατούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου πάτερ Νικόλαου Νικηφόρου.

  • Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά Ηρακλείου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγένιου.
  • Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας στη Νεάπολη  Λασιθίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμου

Στις δοξολογίες παρεβρέθηκαν οι τοπικές  Αρχές και φορείς, αντιπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού, καθώς και οι απόστρατοι του Σώματος.

Παράλληλα αναγνώστηκε η ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content