Κύκλωμα μαστροπείας εξιχνιάστηκε στο Ρέθυμνο

Ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα μαστροπείας εξιχνιάστηκε, μετά από στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθεςσε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, 21χρονος Έλληνας και 54χρονος Σέρβος, κατηγορούμενοι για έκδοση γυναικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 45χρονου Ρεθεμνιώτη, ο οποίος απουσίαζε.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος και ο 54χρονος ως εργαζόμενος, προήγαγαν στην πορνεία 35χρονη Ρωσίδα, σε θαμώνες του καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Οι αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες, και ένας από αυτούς οδηγήθηκε  σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 35χρονη. Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού (το οποίο ήταν προσημειωμένο), ακολούθησε η σύλληψη των δραστών.

Κατασχέθηκαν 1.380 ευρώ, μεταξύ των οποίων και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και 14 κάρτες  με την επωνυμία του καταστήματος.

Ακολούθως σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 35χρονης, για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων. 

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content