Καρκανάκης εναντίον Πετρόπουλου

O Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Πετρόπουλου στο Ηράκλειο:
«Ακόμα μια παράσταση κυβερνητικού αμοραλισμού έδωσε χθες στο Ηράκλειο ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Τ. Πετρόπουλος.
Μετά τον Πρωθυπουργό που είπε σε πυρόπληκτους στο Μάτι, ότι δε θα τους δώσει αποζημιώσεις, γιατί θα τις σπαταλήσουν, χθες στο Ηράκλειο o κ. Υπουργός μας είπε να κόψουμε καφέ και τσιγάρο για να πληρώνουμε τις υπέρογκες εισφορές που επέβαλαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Η Κυβέρνηση των «γεμιστών» της κας Φωτίου, ενώ απολαμβάνει γκουρμέ μενού σε κυβερνητικά αεροσκάφη, κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες και τους καλεί να κόψουν περιττές πολυτέλειες, ώστε να πληρώνουν φόρους και εισφορές. Μήπως να κόψουν και το φαγητό;
Μήπως να σταματήσουν να αναπνέουν εφαρμόζοντας τις «ρήτρες θανάτου» του κ. Τσακαλώτου;
Αυτή είναι η αριστερή αλληλεγγύη για την οποία κομπάζει η Κυβέρνηση; Πολίτες που γονατίζουν από τους φόρους, πνίγονται στα χρέη και απειλούνται με πλειστηριασμούς, ενώ ο κρατικός κορβανάς σπαταλιέται υπέρ «ημετέρων» και σε ψηφοθηρικά επιδόματα -ψίχουλα;».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content