Τρόφιμα σε οικογένειες από το Δήμο Φαιστού

 

Τρόφιμα σε περισσότερες από 250 οικογένειες του Δήμου Φαιστού που έχουν πραγματική ανάγκη διένειμε η Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο του Δημοτικού Σχεδίου Ετοιμότητας που έχει καταρτίσει με αφορμή τις αρνητικές συνέπειες από τον κορωνοϊό. 

Η διανομή έγινε με επικεφαλής το Δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη και την υποστήριξη των συναρμόδιων αντιδημάρχων. Ο Δήμος Φαιστού παρείχε τρόφιμα σε οικογένειες με αποδεδειγμένη δυσκολία διαβίωσης, καθώς και στην Ιερά Μονή Καλυβιανής. Παρά το γεγονός πως η διανομή πραγματοποιήθηκε μία εβδομάδα πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα, αυτή δεν θα είναι η μοναδική, καθώς με βάση το Σχέδιο Ετοιμότητας του Δήμου Φαιστού, οι διανομές θα συνεχιστούν ακόμα για 7 εβδομάδες τουλάχιστον, με την ελπίδα ότι μέχρι τότε η χώρα θα έχει επανέλθει στην κανονικότητα. 

«Είναι ελάχιστη υποχρέωση μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να δημιουργήσουμε ένα πλέγμα προστασίας για όλους τους συμπολίτες μας, για όλους τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:

«Η διανομή των τροφίμων επί 7 εβδομάδες αποτελεί μέρος μιας γενικότερης προσπάθειας στο πλαίσιο του Δημοτικού Σχεδίου Ετοιμότητας που έχουμε καταρτίσει και απλώνεται σε διάφορους άξονες. Αυτή η δράση, αλλά και όλες οι δράσεις που προγραμματίζουμε και υλοποιούμε σε αυτή την αρκετά δύσκολη περίοδο, δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν αν δεν υπήρχαν άνθρωποι της προσφοράς, άνθρωποι που στηρίζουν το συνάνθρωπο, άνθρωποι που αναγνωρίζουν το πόσο σημαντικό είναι αυτές οι εποχές να μας βρίσκουν ενωμένους. Όλους αυτούς τους ανθρώπους, δεν μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω για όλη την προσπάθεια και συμπαράσταση τους, όπως επίσης και να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, που καθημερινά προσπαθούν, σχεδιάζουν και στηρίζουν όλες αυτές τις δράσεις, για να αποδείξουμε όλοι μαζί ότι σε τόσο μεγάλες δυσκολίες, μπορούμε και θα τα καταφέρουμε». 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content