Τοπικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον πρόεδρο του χωριού

Άγρια επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στην Εύβοια σε χωριό του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου. Τοπικός σύμβουλος της Κύμης που έχει δημιουργήσει και στο παρελθόν προβλήματα με την συμπεριφορά του επιτέθηκε στον πρόεδρο των Καλημεριάνων, Φίλιππα Βογιατζή με γροθιές στο πρόσωπο, του έσπασε το δάχτυλο του χεριού του και συνελήφθη από την αστυνομία ενώ ο πρόεδρος είχε πάει στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο τοπικός σύμβουλος έχει εκλεγεί με την παράταξη του Δ. Θωμά, είχε μια απολιτική και επιθετική συμπεριφορά στο παρελθόν ενώ πολύ συχνά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φράσεις που δεν συνάδουν με πολιτισμένο άνθρωπο και εκλεγμένο τοπικό σύμβουλο προκαλεί τους αντιπάλους του και τους εκφοβίζει, όπως μετέδωσε το eviathema. 

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 9: 45 όταν ο κ Βογιατζής βρισκόταν στην πλατεία του χωριού όπου εκτελούνται έργα ανάπλασης…  O σύμβουλος περνώντας με το αυτοκίνητό του άρχισε να βρίζει να λέει προς τον πρόεδρο και τον κόσμο που βρισκόταν εκεί ανοίκειες εκφράσεις όπως «αυτά είναι έργα του κ..λου ,είσαστε συμμορία κλπ».

 

Ο πρόεδρος των Καλημεριάννων όχι μόνο δεν τον προκάλεσε αλλά δεν τον εξύβρισε στο παραμικρό» Επικαλέστηκε ωστόσο της άγιες ημέρες και του ζήτησε να σταματήσει. Η κατάσταση δεν άργησε να εκτραχυνθεί αφού ο τοπικός σύμβουλος της Κύμης φαίνεται ότι ήταν σε καστάσταση αμόκ.

Χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο τον πρόεδρο της κοινότητας Καλημεριάνων ο οποίος θα μπορούσε να είναι και στην ηλικία του πατέρα του. Στην προσπάθειά του να προστατευθεί ο πρόεδρος έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπο αλλά το μένος του επιτιθέμενου ήταν τόσο μεγάλο που του έσπασε ένα δάχτυλο του χεριού του ενώ το πρόσωπό του ήταν γεμάτο αίματα και το πουκάμισό του σκισμένο.

Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε ο ανηψιός του, Νίκου Βογιατζή και φαίνεται ότι γλίτωσε από τα χειρότερα τον θείο του. Ο επιτιθέμενος μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε με ταχύτητα. Ο πρόεδρος οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Κύμης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ αργότερα πήγαν μαζί με τον ανιψιό του στο αστυνομικό τμήμα Κύμης και υπέβαλαν μήνυση.

Ο τοπικός σύμβουλος συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content