Το TAKE FIVE, το ιστορικό μπαρ του Ηρακλείου, γιορτάζει τα 40 χρόνια του

Το TAKE FIVE, το ιστορικό μπαρ του Ηρακλείου, σημείο αναφοράς στις διηγήσεις όσων μεγάλωσαν κοντά του, φέτος κλείνει σαράντα χρόνια λειτουργίας! Το διαχρονικότερο στέκι της πόλης άνοιξε τις πόρτες του κάπου στα τέλη του 1982, από μια ιδέα του Στράτου και της Βιβής που θέλησαν να δημιουργήσουν ένα κλασικό μπαρ με καλή μουσική σε τζαζ και ροκ ύφος. Το όνομα που διάλεξαν, από το ομώνυμο αγαπημένο μουσικό κομμάτι δεν ήταν τυχαίο και το Take Five σε μια «τροχιά διαρκείας», επεκτάθηκε και σε άλλες μουσικές, κρατώντας πάντα τον μοναδικό του χαρακτήρα και χαρίζοντας στους φίλους του παντοτινές αναμνήσεις. Με rock ψυχολογία και με φιλοσοφία του την αληθινή επικοινωνία, το Take Five έχτισε ένα κομμάτι από τον μύθο της πόλης και είναι από εκείνα τα μπαράκια που μεγαλώνουν όμορφα, έτοιμο να δημιουργήσει νέες γενιές πιστών οπαδών. Η καλή μουσική, με πολλές θεματικές βραδιές και κατά καιρούς live events, το όμορφο περιβάλλον, η ζεστή ατμόσφαιρα, τα καλής ποιότητας ποτά και κοκτέιλ για κάθε διάθεση είναι οι σταθερές του αξίες. Άλλωστε ο Στράτος, η Βιβή και ο Γιώργος είναι πάντα εκεί και θα φροντίσουν να περάσεις πολύ καλά. 

Από τα σταντ, τα τραπεζάκια και το πεζούλι του Πάρκου Θεοτοκοπούλου που, με ένα ποτό στο χέρι οι ώρες κυλούσαν υπέροχα, το Take Five εδώ και τέσσερα χρόνια έχει πια αλλάξει γειτονιά και πλέον γιορτάζει τις τέσσερις δεκαετίες της ζωής του στον αριθμό 26 της οδού Κοραή, με μια σειρά από μουσικές εκπλήξεις, παραμένοντας αυτό που θα λέγαμε “talk of the town”.

Τη γιορτή θα ανοίξει το συγκρότημα “Αρμός” την Πέμπτη 27/10 στις 9.30 το βράδυ! Αγαπημένο συγκρότημα, σταθερή αξία στην ερμηνεία έντεχνων ακουσμάτων από εξαιρετικούς ντόπιους μουσικούς. 

Την Πέμπτη, 10.11.2022, 9.30 μμ., θα απολαύσουμε τον Γιώργο Μαστοράκη σε εκλεκτά κομμάτια για κλασική κιθάρα.

 Το Σάββατο, 12.11.2022, θα απολαύσουμε τη Dj Άννα JoyLight σε ροκ, ντίσκο και ποπ ακούσματα για μια αξέχαστη βραδιά, όπως παλιά!

Την Παρασκευή 18.11.2022 θα βρίσκεται στα decks o Δημήτρης Γιαβρίδης για να μας πάει σε παλιότερες δεκαετίες και όχι μόνο, με γνώριμα κι αγαπημένα ακούσματα, όπως μόνο εκείνος ξέρει!

Η επόμενη Παρασκευή, 25.11.2022 θα φέρει τον Γιώργο Βλατά στα decks, που θα επιλέξει τα αγαπημένα του κομμάτια και θα μας τα χαρίσει!

Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της χρονιάς στο Take Five. To αγαπημένο μπαράκι που ακόμη κι αν κάποιοι δεν το ξέρετε, δεν είναι ποτέ αργά να το γνωρίσετε.  

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content