Το ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. ευχαριστεί τον Παγκρήτιο Σύλλογο Αναπήρων

Ευχαριστίες στον Παγκρήτιο Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών εκφράζει το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και αναφέρει:
Στις 22 Ιουλίου 2019 με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε τη δωρεά ενός χειροκίνητου αναπηρικού αμαξιδίου από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών, έναντι ενός μεγάλου αριθμού πλαστικών πωμάτων που είχε συλλεχθεί. Η δράση συλλογής ξεκίνησε ως πρωτοβουλία από το ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ. (Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης) και τον κ. Ευτύχιο Μιχελαράκη, Επίκουρο Καθηγητή Κλινικής Ψυχολογίας και αγκαλιάστηκε από όλα τα μέλη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.). Το αναπηρικό αμαξίδιο βρίσκεται στο Ιατρείο του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. για να καλύψει έκτακτες και μη ανάγκες του φοιτητικού πληθυσμού.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγητή Εμμανουήλ Δρακάκη, τα μέλη του Παγκρήτιου Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών, Μιχάλη Ψυλλάκη, Αναστασία Καλαϊτζάκη και τον εθελοντή Παύλο Παπαδάκη, συζήτησαν δράσεις του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. που αφορούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα «Παρεμβάσεις για την ψυχοκοινωνική στήριξη και την προαγωγή της υγείας των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων φοιτητών και ΑΜΕΑ» που υλοποιείται από το ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ..
Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους τον Παγκρήτιο Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών και τον Πρόεδρό του, κ. Χαράλαμπο Γερώνυμο, και ευελπιστούμε σε μελλοντική μας συνεργασία.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content