Συναντήσεις του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. με τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Κρήτης και τον Δήμαρχο Ηρακλείου

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου συναντήθηκε σήμεραμε τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης κ. Γιάννη Κουράκη στα γραφεία της Π.Ε.Δ.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. χαιρέτησε τους εργαζόμενους, τον Πρόεδρο του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. κ. Ζαχαρία Καλογεράκη, καθώς και το προσωπικό του Φορέα.

Ο κ. Κουράκης  ενημέρωσε τον κ. Κυρίζογλου  για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προβλημάτων της Αυτοδιοίκησης της Κρήτης και αντάλλαξαν απόψεις. 

Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο. 

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρο Κυρίζογλου είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, παρουσία και του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννη Κουράκη. Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, στο κτίριο της οδού Ανδρόγεω και συζητήθηκαν σε καλό κλίμα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Παρευρέθηκε και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ηρακλείου Ευγενία Στυλιανού. 

Ο κ. Κυρίζογλου βρίσκεται στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της ενημερωτικής διημερίδας για τους αιρετούς της Κρήτης ενόψει της νέας δημοτικής περιόδου 2024- 2028, που διοργανώνει η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την ΠΕΔ Κρήτης και την ΕΕΤΑΑ, τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Νοεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content