Συνάντηση στο ΕΚΗ για τα προβλήματα των dj

Το Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού Ν. Ηρακλείου πραγματοποίησε στο εργατικό κέντρο Ηρακλείου με τους συναδέλφους εργαζόμενους που απασχολούντε με την αναπαραγωγή μουσικής DJ. Συζητήθηκαν τα θέματα της κατάστασης στο νόμο που έχει φτάσει σε αδιέξοδο τους συναδέλφους. Συγκεκριμένα, η μουσική και οι εργαζόμενοι της έχουν στοχοποιηθεί: Βρίσκονται ένα μήνα χωρίς εργασία και δεν υπάρχει καμία στήριξη.

Ζητάμε :

  • Η  μουσική να επιτραπεί σε όλους τους χώρους της εστίασης αφού εφαρμόζονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα και είμαστε οι μόνοι που δεν εργαζόμαστε.
  • έκτακτη αποζημίωση ειδικού σκοπού στο ύψος της αναστολής 534€ και καταβολή ενσήμων για όλο το χρονικό διάστημα που δεν μπορούμε να εργαστούμε.
  • 30% επιδότηση ενοικίου 
  • ταμείο ανεργίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις ενσήμων εφόσον το 2020 και 2021 με πανελλαδικό και τοπικό lock down δεν γίνεται να συμπληρώσουμε τα απαιτούμενα ένσημα.

Την Παρασκευή 10/9/2021 και ώρα 18:00  στο  ΕΚΗ καλούμε σε συνάντηση βουλευτές και φορείς για  να τους καταθέσουμε τα προβλήματα και τις προτάσεις μάς.

Ο Πρόεδρος                                                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

Ριζικιανάκης Μιχάλης                                                                Γιάννης Βαρσαμάς

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content