Στη φυλακή καθηγήτρια που είχε σεξουαλική σχέση με μαθήτριά της

Μητέρα ενός παιδιού και καθηγήτρια, η 31χρονη Λίσα ΝτεΦλούρι, της οποίας ο σύζυγος πρόσφατα τη χώρισε, καταδικάστηκε από δικαστήριο του Όρεγκον σε επταετή φυλάκιση αφού παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με ανήλικη μαθήτρια. Σύμφωνα με το συνεργαζόμενο με το ABC, KEZI, η καθηγήτρια δήλωσε ένοχη σε 11 κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή. Οι εισαγγελείς ζήτησαν ποινή δέκα ετών ώστε να διασφαλίσουν ότι η καθηγήτρια θα μείνει μακριά από την ανήλικη μαθήτρια. Η Κάθριν Γκριν, εισαγγελέας της Πολιτείας, είπε ότι θα επεδίωκε μία πιο επιεική ποινή, όμως η ΝτεΦλούρι παραβίασε την εντολή να μείνει μακριά από το θύμα της.

Η πρώην καθηγήτρια και προπονήτρια στο γυμνάσιο του Thurston δήλωσε ένοχη στη σεξουαλική κακοποίηση μαθητή, ενώ η δικηγόρος της ζήτησε επιείκεια και ποινή δύο ετών, καθώς παρόμοιες υποθέσεις στο Όρεγκον, όπως είπε, έχουν επιλυθεί είτε με ποινές με ανασταλτικό χαρακτήρα είτε με συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών ή και λιγότερο.

 

Ντετέκτιβ της αστυνομίας, ωστόσο, δήλωσε πως η καθηγήτρια είχε “εμμονική” σχέση με τη μαθήτρια που δεν κατονομάζεται λόγω του ανήλικου,, τονίζοντας πως ερωτικά σημειώματα και φωτογραφίες των δυο τους βρέθηκαν στην αίθουσα που δίδασκε η καθηγήτρια και στο σπίτι της. “Κρύβονταν σε κοινή θέα, υπήρχαν σημειώματα παντού, δεν ήταν δύσκολο να βρεθούν, ήταν παντού” είπε ο ντετέκτιβ της αστυνομίας. Αξιωματούχοι του Όρεγκον κατηγόρησαν τη γυναίκα ότι παραβίασε τα όρια ανάμεσα σε μαθητή και δάσκαλο αφού έκανε στοματικό σεξ στο κορίτσι και την άγγιζε σεξουαλικά. Η παράνομη σεξουαλική τους σχέση διήρκεσε από τον Ιούλιο-Δεκέμβριο του 2020. Το κορίτσι έπαιζε στην ομάδα μπάσκετ την οποία προπονούσε η καθηγήτρια μαθηματικών και η σχέση τους σύντομα έγινε σεξουαλική, είπαν οι Αρχές. Η μητέρα της μαθήτριας εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Πέμπτη και είπε για την καθηγήτρια: “Ήταν οικογενειακή φίλη, την εμπιστευόμασταν και εκείνη είχε διασφαλίσει την εμπιστοσύνη μας. Και σιγά σιγά έμπαινε όλο και περισσότερο στις ζωές μας. Είχε σταμπάρει το παιδί μας από τα 11-12 του χρόνια και την οικογένειά μας”. Η καθηγήτρια που έχασε τη δουλειά της και τη χώρισε και ο σύζυγός της απολογήθηκε για τις πράξεις της και τη σεξουαλική κακοποίηση μαθητή. “οι λέξεις “λυπάμαι” δεν αλλάζουν το κακό που έκανα στο θύμα και στην οικογένειά της ή τον πόνο που προκάλεσα στον ίδιο μου τον γιο”. Ήταν προπονήτρια της ομάδας μπάσκετ του σχολείου από το 2018 ενώ στον ιστότοπο του σχολείου είναι καταχωρισμένη ως καθηγήτρια Αγγλικών και μαθημάτων στήριξης στα Αγγλικά για τη 10η τάξη.

Είχε παντρευτεί τον Ιανουάριο του 2015 στην Πασαντένα στην Καλιφόρνια και μάλιστα ο Τύπος είχε ασχοληθεί με τον γάμο τους τότε καθώς αντί για νυφικό και σμόκιν οι νεόνυμφοι φορούσαν μπλουζάκια της ομάδας ποδοσφαίρου μια που ο γάμος έγινε στη διάρκεια των ημιτελικών των κολεγιακών Playoff. Η γυναίκα αναμενόταν να δικαστεί αλλά ξανασυνελήφθη στις 13 Απριλίου γιατί προσπάθησε να ξαναέρθει σε επικοινωνία με το θύμα της και κατηγορήθηκε για ασέβεια προς το δικαστήριο.

enikos.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ