Σέγκος : «Πυλώνας ανάπτυξης τα Μάλια. Όλοι μαζί για έναν Δήμο Χερσονήσου σύγχρονο, ανθρώπινο και ανταγωνιστικό»

Θερμή υποδοχή στον Δήμαρχο και τους υποψήφιους του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου» 

«Τα Μάλια αποτελούν δυναμικό κύτταρο της αναπτυξιακής τροχιάς του Δήμου Χερσονήσου και σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία διαμορφώνουμε τις απαιτούμενες συνθήκες για τις ανάγκες της επόμενης ημέρας», επεσήμανε ο Δήμαρχος Χερσονήσου και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Σέγκος στο πλαίσιο περιοδείας του στα Μάλια.

Κάτοικοι και επιχειρηματίες των Μαλίων επεφύλαξαν θερμή υποδομή στον επικεφαλής του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου» και υποψηφίους της παράταξης.

Ο κ. Σέγκος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις για τις προτεραιότητες και τις ανάγκες της επόμενης ημέρας. 

«Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την κοινωνία για να αξιοποιήσουμε πλήρως και να ενισχύσουμε περαιτέρω την αναπτυξιακή δυναμική των Μαλίων», επεσήμανε ο Γιάννης Σέγκος ο οποίος ευχαρίστησε κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής για τη ζεστή υποδοχή που επεφύλαξαν στον ίδιο και την ομάδα των υποψηφίων του συνδυασμού του. 

«Μαζί με την τοπική Κοινωνία βάζουμε ψηλά τον πήχη της αναπτυξιακής δυναμικής των Μαλίων με στοχευμένες παρεμβάσεις που σηματοδοτούν μία νέο εποχή ισόρροπης ανάπτυξης στο Δήμο Χερσονήσου. Βήμα – βήμα, με ακόμη περισσότερη δουλειά, με την ενεργό συμμετοχή φορέων, συλλόγων και της τοπικής κοινωνίας μεταμορφώνουμε τον τόπο μας αφήνοντας οριστικά πίσω τις παθογένειες του παρελθόντος», σημείωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου». 

Στις επαφές, στο πλαίσιο της περιοδείας στα Μάλια, ο Δήμαρχος Χερσονήσου και εκ νέου υποψήφιος αναφέρθηκε στα έργα που έχουν ολοκληρωθεί την τελευταία τετραετία αλλά και για αυτά που δρομολογούνται έχοντας εξασφαλισμένες πιστώσεις. Μεταξύ άλλων έγινε συζήτηση για την επέκταση και αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού των Μαλίων, για τις αναπλάσεις στις σχολικές και αθλητικές υποδομές, για τις αποκαταστάσεις των καταστροφών που προκάλεσε η θεομηνία, για την παιδική χαρά που είναι δρομολογημένη να κατασκευαστεί και για τις αστικές αναπλάσεις που υλοποιήθηκαν. 

Ειδική αναφορά έγινε για το μεγάλο έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης του παλαιού οικισμού των Μαλίων (έχουν εξασφαλιστεί 2.000.000 ευρώ), της πλήρους αναβάθμισης της μαρίνας των Μαλίων (ξεκινάει οικονομοτεχνική μελέτη) και του κλειστού γυμναστηρίου Μαλίων (έχουν εξασφαλιστεί 2.000.000 και ολοκληρώνονται τα τεύχη δημοπράτησης). 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content