Σε Κρουσώνα και Ασκούς ο Χάρης Μαμουλάκης

Από τον Κρουσώνα, τον τόπο καταγωγής του απ’ όπου και είχε αρχίσει την προεκλογική του δραστηριότητα, ξεκίνησε ένας νέος γύρος περιοδειών στον ν. Ηρακλείου για τον Χάρη Μαμουλάκη.

Ο νεοεκλεγής Βουλευτής Ηρακλείου, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες και ενημερωνόταν για τα νέα του καθήκοντα, με το που επέστρεψε στο Ηράκλειο ξεκίνησε τον νέο κύκλο των επαφών με σκοπό να ευχαριστήσει προσωπικά τους πολίτες που του έδωσαν την πρώτη θέση στις εθνικές εκλογές.

Αμέσως μετά τον Κρουσώνα, ο Χάρης Μαμουλάκης βρέθηκε στους Ασκούς, τόπο καταγωγής της συζύγου του Κάλλιας Γαρεφαλάκη και μέρος όπου ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία έλαβε το υψηλότερο ποσοστό πανελλαδικά, 77,04 %!

Και στις δυο περιοχές, η υποδοχή ήταν θερμή με τα συγχαρητήρια και τις εγκάρδιες ευχές των κατοίκων για καλή επιτυχία να συγκινούν τον Χάρη Μαμουλάκη που όπως κι ο ίδιος είπε, βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα. «Αντιλαμβάνομαι πλήρως το μέγεθος της ευθύνης και πραγματικά με συγκινεί η αγάπη και η στήριξη του κόσμου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Είμαι έτοιμος να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων και την προώθηση των ενδεδειγμένων λύσεων. Προετοιμάζομαι ταυτόχρονα για να ασκήσω με τους συναδέλφους μου εποικοδομητική και υπεύθυνη αντιπολίτευση, έτσι ώστε να προστατέψουμε όσα πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια και να αποτρέψουμε κάθε αντιλαϊκό σχέδιο που έρχεται. Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κ.Ε., μπορεί η Ν.Δ. να επικράτησε στις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ όμως παραμένει η ισχυρή δύναμη της δημοκρατίας και της προόδου στη χώρα μας. Γι’ αυτό και οφείλουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας και να εκπροσωπήσουμε επάξια τα όνειρα και τα συμφέροντά τους».

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ