Σε ετοιμότητα προσωπικό και εξοπλισμός του Δήμου

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνει ότι, σύμφωνα και με το Έκτακτο Δελτίο της Ε.Μ.Υ. αναφορικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, έχουν τεθεί σε ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και ο μηχανολογικός εξοπλισμός των αρμοδίων υπηρεσιών από σήμερα, Τρίτη 20 Οκτωβρίου μέχρι και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, για συνδρομή και βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων καλούνται να ενημερώσουν του κατοίκους, και να θέσουν σε ετοιμότητα το δίκτυο εθελοντών της περιοχής τους.

 

Προσοχή σε εσχάρες και υδρορροές –

Η ΔΕΥΑΗ συνεχίζει τις εργασίες καθαρισμού

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που παρατηρούνται από σήμερα, Τρίτη 20 Οκτωβρίου και αναμένεται να συνεχιστούν σύμφωνα με το δελτίο της Ε.Μ.Υ. και τις συμβουλές της Πολιτικής Προστασίας μέχρι και την Πέμπτη 22/10, παρακαλούνται οι δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με τις υδρορροές των σπιτιών τους.

Η ΔΕΥΑΗ έχει ήδη προβεί στον καθαρισμό των εσχαρών, ωστόσο λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα από  φερτά υλικά. Οι εργασίες της Δημοτικής Επιχείρησης συνεχίζονται.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content