Πέθανε ο γιος του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου, Αλκης

«Ειναι άδικο να ζω εγώ» έγραψε σε ανάρτησή του ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος για την απώλεια του γιου του, Άλκη, που «έφυγε» σήμερα από τη ζωή

Ο Άλκης Κολλάτος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή από καρδιακή ανακοπή στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Στο πλευρό του βρισκόταν ο αδελφός του Αλέξανδρος. «Εγώ σπίτι, τα πόδια μου με φοβερούς πόνους με κράτησαν σπίτι» έγραψε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Κολλάτος.

 

Ο Αλκης Κολλάτος ήταν ένα παιδί με αυτισμό. Μάλιστα ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος είχε γυρίσει μία αυτοβιογραφική ταινία με τίτλο «Η ζωή με τον Άλκη» το 1988. Στην ταινία, ο Άλκης, ένα παιδί έντεκα ετών, αυτιστικό έχει φέρει σ’ απελπισία το οικογενειακό του περιβάλλον και κυρίως τη Γαλλίδα μητέρα του, η οποία θέλει να το κλείσει σε ίδρυμα. Στην απόφαση αυτή αντιτίθεται ο πατέρας του Άλκη, που δέχεται το πρόβλημα του γιου του και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του. Τον Άλκη είχε υποδυθεί ο κατά έναν χρόνο μικρότερος αδελφός του, Αλέξανδρος, ο οποίος είχε βραβευτεί για την ερμηνεία του στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης.

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ