Οι κότες γεννούσαν αυγά και…ναρκωτικά!

Χειροπέδες σε επτά άτομα, τα οποία εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας πέρασε η Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Από την παρακολούθηση όλους τους προηγούμενους μήνες οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν ότι η δράση τους εκτεινόταν από τα τέλη Ιανουαρίου του 2020 έως και τη Δευτέρα και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στη Μεσσήνη και σε Τοπικές Κοινότητες των Δήμων Τριφυλίας και Πύλου – Νέστορος.

 

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή δικαστικών λειτουργών και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, σε σπίτια, υπαίθριους χώρους, αποθήκες και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-ποσότητα κάνναβης (φούντα) 2.456,6 γραμμαρίων. Από αυτά, 2.100 γραμμάρια ήταν φρέσκια και η υπόλοιπη ποσότητα αποξηραμένη.

-79 ναρκωτικά δισκία

-7 κινητά τηλέφωνα

-4 κυνηγετικά όπλα

-2 ασύρματοι πομποδέκτες.

Επίσης, στην κατοχή τους βρέθηκε εξοπλισμός εσωτερικής καλλιέργειας φυτών κάνναβης (λαμπτήρες υψηλής ισχύος, πολύμπριζα, συσσωρευτές κ.ά.). Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ «tharrosnews.gr», η μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε στην κατοχή του 52χρονου από τη Χώρα, τις οποίες οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κρυμμένες σε κοτέτσι.

Οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας της οργάνωσης και τυχόν εμπλοκή- συμμετοχή περισσοτέρων ατόμων σε αυτή.

 

 

 

 

Newsbreak

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content