Οδηγός έβριζε παιδί ΑμεΑ που είχε πέσει με το αναπηρικό αμαξίδιο στο δρόμο

Ένα αδιανόητο περιστατικό που αφορά απαράδεκτη μεταχείριση παιδιού ΑΜΕΑ, γνωστοποίησε η σελίδα Χανιά-Παράπονα Καταγγελίες στο facebook.

Συγκεκριμένα, στην οδό Δαγκλή στη Χαλέπα, στην οποία και πραγματοποιούνται έργα για οπτικές ίνες, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑΜΕΑ ανετράπη, με αποτέλεσμα ο νεαρός να πέσει στο δρόμο. Περαστικοί, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, έσπευσαν να βοηθήσουν το παιδί, πράγμα, που, όπως είναι αυτονόητο, απαιτεί χρόνο. Ο χρόνος αυτός φαίνεται να ήταν «ανυπόφορος» για ασυνείδητο οδηγό, που άρχισε να φωνάζει «Άντε τελείωνε, μ….α»

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Λίγη ανθρωπιά…δεν βλάπτει!
Χθες στην οδό Δαγκλή στη Χαλέπα που γίνονται έργα για οπτικές ίνες και στις δύο άκρες του δρόμου, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑΜΕΑ ανετράπη με αποτέλεσμα το ΑΜΕΑ παιδί να πέσει κάτω στον δρόμο… Άμεσα άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά και αντιλήφθηκαν το συμβάν έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να τον βάλουν πίσω στο αμαξίδιο του… Όπως καταλαβαίνετε αυτό θέλει λίγο χρόνο! Όσο λοιπόν κάποιοι προσπαθούσαν να σηκώσουν το παιδί…ακούστηκε από ένα αυτοκίνητο που περίμενε:. Άντε τελείωνε μ@λ@κ@@»

 

 

zarpanews.gr

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content