Ο Δήμος Χερσονήσου προσφέρει υγειονομικό υλικό

Ο Δήμος Χερσονήσου προσφέρει υγειονομικό υλικό αξίας 30.000 ευρώ σε δομές υγείας, στο ΕΚΑΒ και στην Ελληνική Αστυνομία, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στις κρίσιμες ώρες της πανδημίας.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου ψήφισε ομόφωνα την καταβολή του ποσού των 30.000 ευρώ για το «πολύτιμο» υγειονομικό υλικό, ποσό που θα εκταμιευθεί από δημοτικούς πόρους. 

Ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος δήλωσε: «Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε είναι βασικό να λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Στόχος μας είναι να συνδράμουμε και εμείς στην ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και όσους μάχονται με τον αόρατο εχθρό για την υγεία όλων μας. Με αίσθημα ευθύνης ανταποκρινόμαστε συλλογικά για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε υγειονομικό υλικό. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το ΕΚΑΒ και η ΕΛ.ΑΣ. είναι στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Η απόφασή μας αυτή είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους θωρακίσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.» 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ