Νικητές τα «Μποδοσόπουλα» στο 9ο Κυνήγι Θησαυρού Παραλίας

Με επιτυχία έγινε την Κυριακή 21 Ιουλίου στην Δημοτική Πλαζ Καρτερού «ΑΚΤΗ» το 9ο Κυνήγι Θησαυρού Παραλίας που διοργάνωσε η ομάδα «Μωροτζίνιους».

Εκατοντάδες κυνηγοί, εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα «αξεσουάρ» αλλά και το ανάλογο dress code που απαιτούσαν οι διοργανωτές (γυαλιά ηλίου, καπέλο και πιπίλα), για πάνω από 6 ώρες συμμετείχαν στις ευφάνταστες δοκιμασίες που είχαν δημιουργήσει οι διοργανωτές και ενδιάμεσα έλυναν και τους γρίφους που τους είχαν ετοιμάσει.

Ο έβδομος και τελευταίος γρίφος, ως είναι λογικό, έμελε να «ταλαιπωρήσει» αρκετά παραπάνω τις ομάδες και τους κυνηγούς. Η ομάδα «Μποδοσόπουλα» ήταν αυτή που βρήκε πρώτη τη λύση και αναδείχθηκε νικήτρια στο 9ο Κυνήγι Θησαυρού Παραλίας. Αναλαμβάνει και αυτή τώρα με τη σειρά της να διοργανώσει το επόμενο καλοκαίρι ένα κυνήγι θησαυρού, εφάμιλλο εάν όχι καλύτερο από αυτό που διοργάνωσαν οι «Μωροτζίνιους», οι οποίοι πραγματικά μας χάρισαν απίστευτες στιγμές χαράς και διασκέδασης και ταυτόχρονα πολλά-πολλά δώρα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά την Περιφέρεια Κρήτης (Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου), το Δήμο Ηρακλείου και τη ΔΗ.Κ.Ε.Η για την υποστήριξη τους, τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιμη παρουσία και βοήθεια τους, τον Kiss FM 96,1 για την παρουσίαση και μουσική υποστήριξη καθώς και τους χορηγούς που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσε να υπάρχει κυνήγι.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ