Νέα επίθεση Μιχ. Κοκολάκη εναντίον Ν. Σχοιναράκη

Ο επικεφαλής της παράταξης “Μεγάλη Γόρτυνα” Μιχ. Κοκολάκης έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

Με περίσσιο θράσος, ο πρώην δήμαρχος, Νίκος Σχοιναράκης, ανακοίνωσε ότι, τάχα, στις 30/8/2019, εξασφάλισε χρηματοδότηση για την αναβάθμιση των υπηρεσιών ύδρευσης του δήμου Γόρτυνας, από το Τμήμα Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Εσωτερικών, ύψους 3.714.148 ευρώ. 

Για ακόμα μια φορά, ο κ. Σχοιναράκης επιχειρεί να εξαπατήσει τους πολίτες της Γόρτυνας, παρουσιάζοντας μια παλαιότερη και γνωστή στους δημότες χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» του υπουργείου Eσωτερικών, ως νέα μεγάλη επιτυχία και ως δήθεν, νέο  σπουδαίο έργο, το οποίο αφήνει ως «κληρονομιά» στον δήμο Γόρτυνας, με την τελευταία υπογραφή που έβαλε ως δήμαρχος. Αντί να απολογείται για το γεγονός ότι περιφρόνησε την λαϊκή βούληση και τιμώρησε το 70% των Γορτύνιων πολιτών που του γύρισαν την πλάτη, προσπαθεί  να μας πείσει ότι ενδιαφέρεται για το καλό του δήμου και των δημοτών…

Η θλιβερή για τον κ. Σχοιναράκη πραγματικότητα είναι ότι η τελευταία πράξη που «υπέγραψε» από την θέση του δημάρχου είναι η περιφρόνηση των δημοκρατικών διαδικασιών, μέσω της… περίφημης ένστασης (που θα καταπέσει στο ΣτΕ), με την οποία προσπαθεί να εκδικηθεί τους πολίτες της Γόρτυνας. 

Αυτή είναι η τελευταία «υπογραφή» του κ. Σχοιναράκη, που θα τον ακολουθεί σε όλη την πολιτική διαδρομή του. 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ