Να ενταχθούν τα Τουριστικά Λεωφορεία στον νέο αναπτυξιακό νόμο
Την ένταξη και των τουριστικών λεωφορείων στο νέο Αναπτυξιακό νόμο ζητά με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

Οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις των  τουριστικών  λεωφορείων που αποτελούν έναν από τους ποιό σημαντικούς πυλώνες για τον τουρισμό της χωρας μας αλλα και της οικονομίας, μέχρι και σήμερα δεν έχουν επωφεληθεί  από προγράμματα  εκσυγχρονισμού, και αντικατάσταση των οχημάτων τους.αλλά ούτε και από τα μέτρα στήριξης που εφάρμοσε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας, αφού ανέκαθεν υπήρχαν όροι και προϋποθέσεις που τις απέκλειαν.
Και ενώ οι ιδιοκτήτες των τουριστικών λεωφορείων   περίμεναν το νέο αναπτυξιακό νόμο ως «σανίδα σωτηρίας», ο αποκλεισμός των επιχειρήσεων τους για ακόμη μια φορά, συντελεί στη στασιμότητα της ανταγωνιστικότητας τους και στον οικονομικό μαρασμό τους.
Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης καλεί τον Υπουργό  να εντάξει τα τουριστικά λεωφορεία στο νέο αναπτυξιακό νόμο πριν την ψήφιση του, αφού πρόκειται για τη μοναδική ευκαιρία αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών τους ώστε να ανταπεξέλθουν στον υψηλό ανταγωνισμό της τουριστικής αγοράς.

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content