Μ. Καραμαλάκης: Περισσότερο πράσινο και αναβάθμιση υποδομών για το Ηράκλειο

Στις γειτονιές του Πόρου βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου, ο Μιχάλης Καραμαλάκης, στο πλαίσιο της καθημερινής επικοινωνίας με τους Δημότες. 

Συνοδευόμενος από Υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο​, η Πόλη μας», περπάτησε βήμα βήμα την περιοχή και ενημερώθηκε από πολίτες και καταστηματάρχες για τα ​«κακώς κείμενα» που κάνουν δύσκολη τη ζωή και την καθημερινότητά μικρών και μεγάλων. 

Όσοι ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή, με απογοήτευση περιέγραψαν στον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, τα χρόνια, άλυτα προβλήματα, όπως οι συνεχείς διακοπές υδροδότησης, η έλλειψη φωτισμού ακόμη και σε κεντρικά σημεία της περιοχής, η έλλειψη πρασίνου και συντήρησης δημοτικών υποδομών, ανάμεσά τους η παιδική χαρά που βρίσκεται στην πλατεία του Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου. 

Με το πέρας της περιοδείας στον Πόρο ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε: 

«Περπατώντας με τους συνεργάτες μου στην περιοχή, ένιωσα την απογοήτευση των κατοίκων που στερούνται εξαιρετικής σημασίας υποδομές για την σύγχρονη, άνετη και ασφαλή λειτουργία μιας ευρωπαϊκής πόλης. Στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνονται παρεμβάσεις που θα ομορφύνουν την πόλη, αναβαθμίζοντας και προσθέτοντας πράσινο και υποδομές, έτσι ώστε οι δημότες, μικροί και μεγάλοι, να χαίρονται τη γειτονιά τους. Το Ηράκλειο είναι το μεγάλο μας σπίτι και οφείλουμε όλοι μαζί να το προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε την ωραία εικόνα του»

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content