Μ. Καραμαλάκης: Άμεσα οι κινήσεις για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού στο δήμο Ηρακλείου

Ακόμα μία σημαντική συνάντηση πραγματοποίησε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» και Υποψήφιος Δήμαρχος, Μιχάλης Καραμαλάκης, ο οποίος συζήτησε με εργαζομένους του Δήμου Ηρακλείου, στον Πολυχώρο του Πολύκεντρου Νεολαίας.

Οι εργαζόμενοι τόνισαν τόσο στον Υποψήφιο Δήμαρχο όσο και τα μέλη της παράταξης που τον συνόδευσαν, πως όσον αφορά στην έλλειψη εργαζομένων που συνεχώς μειώνονται, χρειάζονται δραστικές και άμεσες λύσεις. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, νευραλγικές υπηρεσίες έχουν αποδεκατιστεί, με οτιδήποτε αυτό συνεπάγεται τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Σύμφωνα με τον Πάρη Χατζηιωάννου, Πρόεδρο των εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου, την τελευταία πενταετία προστέθηκε ελάχιστο προσωπικό για τις ανάγκες που υπάρχουν, την ώρα που δεκάδες εργαζόμενοι έφυγαν λόγω κινητικότητας, αρκετοί συνταξιοδοτήθηκαν και συμβασιούχοι αναμένουν τις δικαστικές αποφάσεις για το εργασιακό τους μέλλον. 

Τα μέλη του Προεδρείου των εργαζομένων τόνισαν πως η παρούσα κατάσταση δυσχεραίνεται λόγω και της σοβαρής καθυστέρησης ψήφισης του Οργανισμού του Δήμου Ηρακλείου που  εκκρεμεί από το 2012. 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content