Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Kαλούνται σε έκτακτη εκλογική Γενική Συνέλευση τα μέλη του Συλλόγου την 14.07.2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 μ.μ., η οποία θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Διαχείρισης Κρίσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στην Πλατεία Κουντουριώτη προς συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

  1. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών
  2. Διενέργεια αρχαιρεσιών για ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής

 

Σε περίπτωση που δεν θα σημειωθεί η από το καταστατικό προβλεπόμενη απαρτία, πράγμα σύνηθες, η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί οριστικά την επόμενη Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 στον ίδιο τόπο, ώρα 20:00, και με τα ίδια θέματα.

 

Μπορούν να συμμετέχουν στη συνέλευση μόνο όσα μέλη έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους μέχρι και για το έτος 2021. Η υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης προ της έναρξης των αρχαιρεσιών. Μετά το πέρας αυτής θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες με την εποπτεία της -εκλεγείσας την ίδια ημέρα- Εφορευτικής Επιτροπής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με το δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. και το δικαίωμα υποβολής υποψηφιοτήτων παρακαλούνται τα μέλη να επισκεφτούν το site της Ηλιαχτίδας www.iliahtida.org ή να καλέσουν στο τηλ. 2810 342 544,  Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 10:00-14:00. 

 

Ηράκλειο, 6.7.2021.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

 

Εκ του ΔΣ της Ηλιαχτίδας 

 

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας

Μαρία Ευστρατίου Ειρήνη Συλαμιανάκη Φραγκιαδάκη 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ