Εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε στη Χερσόνησο

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, υπόθεση ληστείας η οποία διαπράχθηκε το βράδυ της  29.03.2020 σε σπίτι της  περιοχής Χερσονήσου και συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί ως δράστες.

Λεπτομέρειες δίδει ανακοίνωση της Αστυνομίας που αναφέρει:

Ειδικότερα την (29.03.2020) το βράδυ, άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν από ημεδαπή κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και  την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω υπηρεσίας, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί διέπραξαν την λόγω ληστεία. 

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κοινή οικία των δύο αλλοδαπών, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, σιδερένιος λοστός, κινητό τηλέφωνο και τέσσερις κάρτες (sim) κινητής τηλεφωνίας.

Ανωτέρω κοσμήματα αναγνωρίστηκαν από την παθούσα και τις αποδόθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ