Εκτεταμένες δράσεις καθαριότητας στα σχολικά κτίρια του Δήμου Μαλεβιζίου

Τα σχολικά κτίρια μπήκαν στο επίκεντρο των συνεργείων καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Μαλεβιζίου. Με στόχο τα πάντα να είναι έτοιμα πριν το πρώτο κουδούνι, συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας και του τμήματος πρασίνου του Δήμου έχουν ξεκινήσει καθαρισμούς και αποψιλώσεις στις αυλές, σε κοινόχρηστους χώρους και στις εισόδους τψν σχολικών κτιρίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μέσα από τη συνεργασία των Αντιδημάρχων Παιδείας Χρύσας Λυρώνη Πάγκαλου, Καθημερινότητας του Δημότη Γρηγόρη Περυσινάκη Καθαριότητας Μιχάλη Αλμπαντάκη και Τεχνικών Έργων Γιώργο Πετούση, έχει καταρτιστεί ένα πρόγραμμα ώστε σε όλα τα σχολικά κτίρια του Δήμου Μαλεβιζίου να γίνουν οι απαραίτητοι καθαρισμοί και παρεμβάσεις.

Το πρωί της Τρίτης τα συνεργεία του Δήμου Μαλεβιζίου ξεκίνησαν τους καθαρισμούς από το Γυμνάσιο Γαζίου όπου βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου και Καθημερινότητας του Δημότη Γρηγόρης Περυσινάκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης καθώς και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Ανδρέας Παντερής, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον νέο διευθυντή του σχολείου για τυχόν ανάγκες που υπάρχουν. Τα συνεργεία του Δήμου Μαλεβιζίου βρέθηκαν επίσης στο Γυμνάσιο Τυλίσου καθώς και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κρουσώνα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content