Εκδηλώσεις για την Ημέρα της Γυναίκας στο Μαλεβίζι

Σε μια ενημερωτική δράση γύρω από θέματα προαγωγής υγείας και μια συμβολική κίνηση από γυναίκες για γυναίκες  προχώρησε σήμερα ο Δήμος Μαλεβιζίου, ενόψει και του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας την ερχόμενη Κυριακή.

Ειδικότερα, ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με το Σύλλογο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», την Κοινότητα Γαζίου, τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαλεβιζίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου διένειμε σε δημότισσες ενημερωτικά φυλλάδια για τον καρκίνο του μαστού, αλλά και του τραχήλου της μήτρας. Για το σκοπό αυτό βρέθηκαν σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτική σύμβουλος, Μαρίνα Βογιατζή, η Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Μαλεβιζίου, Λίνα Επταμηνιτάκη και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου Ελένη Ξυλούρη. Επιπλέον, φυλλάδια διανεμήθηκαν από το Δήμο Μαλεβιζίου στους χώρους των δομών του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, όπως το ΚΑΠΗ Γαζίου και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Παράλληλα, οι γυναίκες εργαζόμενες του Δήμου Μαλεβιζίου δέχτηκαν, ως συμβολική κίνηση, ένα τριαντάφυλλο από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Χρύσα Λυρώνη.

Το δικό τους τριαντάφυλλο δέχτηκαν και οι εργαζόμενες στην καθαριότητα του Δήμου, από τους Αντιδημάρχους Μιχάλη Αλμπαντάκη και Χρύσα Λυρώνη που βρέθηκαν στο αμαξοστάσιο του Δήμου.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content